Sari la conținut

Dacian Cioloş promite să rămână independent politic

dacian-ciolos-promite-sa-ramana-independent-politic

Premierul Dacian Cioloş a declarat, la întâlnirea cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Germania, reuniţi la Ambasada din Berlin, că îşi va păstra independenţa politică până la finalul mandatului de prim-ministru şi că nu va candida la alegerile din 2016.

„Am decis să-mi păstrez această independenţă politică până la capătul mandatului şi să nu mă prezint la alegerile din 2016, tocmai pentru a-mi păstra credibilitatea că ceea ce vreau să fac ca şi prim-ministru şi ceea ce acest guvern vrea să facă este ceea ce spune. Vrem să ne concentrăm mai ales pe un fel de a face administraţie în România pentru a creşte eficienţa şi credibilitatea administraţiei pentru că din prespectiva mea şi din prespectiva noastră, ca Guvern, creşterea încrederii în Stat porneşte mai ales şi în primul rând de la calitatea administraţiei publice în raport cu cetăţeanul şi în raport cu misiunile pe care le are”, a spus Cioloş în discursul la Ambasada României la Berlin, în cadrul vizitei oficiale din Germania.

Cu legătură sau nu, „promisiunea” prim-ministrului vine după recentele declaraţii ale fostului preşedinte al PNL, Crin Antonescu care „proroceau” o aderare a lui Cioloş la ideile liberale şi eventuala ocupare a postului de lider al acestei formaţiuni. Sursa www.mediafax.ro.

Comentarii

Ultimă oră