Sari la conținut

Daniela Nane și Ioana Maria Lupașcu, la Reduta, de Ziua Culturii Naționale

daniela-nane-si-ioana-maria-lupascu-la-reduta-de-ziua-culturii-nationale

Daniela Nane și Ioana Maria Lupașcu vor prezenta un recital unic de muzică clasică și poezie de dragoste, marți, 16 ianuarie, de la ora 19, pe scena Centrului Cultural Reduta, de Ziua Culturii Naționale.

„Pianul cu poeme” cuprinde poezii de Mihai Eminescu, Magda Isanos, Victor Eftimiu, Ernest Maftei, George Coșbuc și Ioanid Costache, unind astfel și serbarea zilei lui Eminescu cu Ziua Culturii Române.

În ceea ce privește muzica, vor putea fi audiate prelucrări folclorice pe teme populare românești, autori culți precum Constantin Silvestri și improvizații personale ale pianistei Ioana Maria Lupașcu.

Acesta este un spectacol recital de muzică și poezie de dragoste, pus în scenă și reprezentat de zeci de ori în țară și în străinătate, pe scene importante, inclusiv la Ateneul Român.

Recitalul este clădit inteligent și interpretat cu emoție și virtuozitate, construind momente impetuoase și impresionante prin sensibilitate sau forță.

„Pianul cu poeme” este un recital de calitate, care corespunde înaltelor standarde ale centrelor culturale de pretutindeni și pe care oamenii ar fi încântați să-l primească în dar în orice colț al lumii.

Comentarii

Ultimă oră