Dacă din punct de vedere meteorologic am mai putea avea încă zile de ”vară” chiar și la Brașov, din punct de vedere astronomic, după Echinocțiului de toamnă din 23 septembrie natura trece în mod oficial la sezonul bostanilor și AFI Brașov trece în mod oficial la haine de toamnă.

Decorul din AFI Brașov se sincronizează cu festivalul noilor culori oferite de Tâmpa și le oferă brașovenilor un cadru de poveste pentru amintiri faine alături de cei dragi.

Toamna aceasta îi invită pe brașoveni să culeagă și roadele tradițiilor și obiceiurilor din Ardeal. A fost pregătit un panou special cu povești de savurat în pauzele de cafea pentru a redescoperi împreună legendele și obiceiurile păstrate de-a lungul generațiilor în Transilvania. Pentru a simți cu adevărat gustul noului sezon vizitatorii pot descoperi și câteva rețete pentru faimoasele găluște cu prune, supa de dovleac și zacusca cu vinete, bunătățuri tradiționale din Ardeal.

Esplanada cu vedere generoasă spre peisajul fain oferit de minunatul munte Tâmpa va prinde viață cu o serie de evenimente și suprize ce vor colora experiențele brașovenilor la fiecare vizită în mall, în noul sezon. Incepem de sambata aceasta 25.09, cu un concet de jazz si muzica romaneasca interbelica Iulia Raceanu si al sau band, punem si pianul de pe esplanada la treaba deoarece am invitat artisti care sa cante la el, continuam weekendul viitor cu teatru de papusi pentru cei mici sambata si duminica de la ora 11, ateliere mestesugaresti si multe alte surprize. Curiosi? Veniti la AFI Mall! Evenimentele vor respecta reglementările și condițiile impuse de contextul actual pentru a le oferi vizitatorilor o destinație faină de timp liber, în condiții safe.


Un fruct cadou!


Temperaturile încep să scadă, zilele devin mai scurte și razele soarelui ne încălzesc tot mai puțin, devenim mai apatici și lipsiți de energie. E important să găsim sursele potrivite din care să ne luăm energia necesară pentru a face față toamnei în cel mai fain mod posibil. Fructele și legumele din acest sezon sunt de mare ajutor, ideale pentru a ne păstra în formă. Echipa AFI Brașov a pregătit coșuri cu fructe proaspăt culese și spălate și le va oferi în mod gratuit vizitatorilor pentru a le susține stilul de viață sănătos în noul sezon.

Nu doar decorul își schimbă culorile toamna asta în mall, ci și colecțiile din magazine și preparatele culinare din locațiile din foodcourt-ul AFI Brașov. Pentru ca brașovenii să se bucure de experiențe cât mai complexe cu aromă de toamnă și să se pregătească pentru noul sezon magazinele din complexul comercial au pregătit colecții noi de haine, încălțăminte și accesorii, iar locațiile din food court noi preparate culinare și deserturi pentru pauze de masă delicioase. Îți recomandăm să guști măcar o dată în acest sezon Pumpkin Spice Latte de la Starbucks AFI Brașov sau noul Irish Nut Creme Late și Iris Nut Cold Brew de la Gloria Jeans. Toamna asta se numără amintirile faine la AFI Brașov!