Sari la conținut

Din 14 septembrie, mai multe autobuze RATBV. Din 15 septembrie, transport şcolar

din-14-septembrie-mai-multe-autobuze-ratbv-din-15-septembrie-transport-scolar

Din data de 14 septembrie 2020, RATBV mărește numărul de autobuze ce deservesc liniile 23B, 32, 50 şi 52. Afişele cu noile orare de circulaţie sunt afişate în toate staţiile de pe traseu şi pe site-ul societăţii, în secţiunea „Trasee şi orare”, ele urmând a purta menţiunea „Valabil din 14 septembrie 2020”.


  De marţi, 15 septembrie 2020, RATBV va efectua cursele speciale gratuite pentru elevi (vezi foto). Toate cursele vor fi efectuate cu prezenţa unui poliţist local în autobuz, iar autovehiculele vor purta afişe cu staţia de destinaţie.


   RATBV a anunţat, vineri, că eliberează gratuit abonamente lunare elevilor din învăţământul preuniversitar, pe traseele de transport local utilizate de elevi de la domiciliu la unitatea de învăţământ la care sunt înscrisi, astfel:


   a) pe parcursul anului calendaristic, pentru elevii cu domiciliul în localităţile din zona metropolitana Braşov, şcolarizaţi la o unitate de învăţământ din zona metropolitană Braşov.


  b) pe parcursul anului şcolar, pentru elevii cu domiciliul în localităţi din afara zonei metropolitane Braşov, şcolarizaţi la o unitate de învăţământ din zona metropolitană Braşov.


   „Pe site-ul elevi.ratbv.ro   sunt prezentaţi paşii” ce trebuie parcurşi pentru încărcarea gratuită a cardurilor cu abonamentul lunar pentru elevi şi documentele ce trebuie scanate/fotografiate şi încărcate.

Comentarii

Ultimă oră