Sari la conținut

Din 3 iulie autobuzul etajat își reia circulația pe traseul Brașov - Poiana Brașov

din-3-iulie-autobuzul-etajat-isi-reia-circulatia-pe-traseul-brasov-poiana-brasov

Din 3 iulie autobuzul etajat își reia circulația pe traseul Brașov - Poiana Brașov. Mașina va circula în fiecare weekend și în sărbătorile legale.

Tariful este același ca pe celelalte autobuze de pe această rută!


"Vești bune pentru turiști și brașoveni. Având în vedere vremea frumoasă, din luna iulie, autobuzul turistic își reia circulația pe traseul Brașov - Poiana Brașov. Acest autobuz turistic este un ,,double-decker”, deschis și ne dorim, ca în acest fel, turiștii și brașovenii, deopotrivă, să se bucure și de drumul până în Poiana Brașov”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.


Acest autovehicul are 88 de locuri, respectiv 76 pe scaune și 12 în picioare (primul nivel). Autobuzul, marca Iribus, are podea joasă pe toată lungimea, astfel că la primul nivel este foarte ușor accesibil pentru toate categoriile de călători. La etajul superior nu se permite călătoria în picioare și este obligatorie centura de siguranță. Autobuzul nu este prevăzut cu sistem de transport al bicicletelor.

Transport biciclete


Pentru a asigura un mod mai facil de încărcare a bicicletelor pe platformele de transport atașate autobuzelor de pe linia 20, operatorul de transport, RATBv S.A., a modificat una dintre remorci, astfel încât încărcarea să se poată face mai rapid și în condiții de siguranță. Cealaltă platformă era deja prevăzută cu un astfel de sistem.
Conform precizărilor reprezentanților RATBV, bicicletele vor fi încărcate și asigurate de proprietarii acestora, conducătorul auto urmând să verifice faptul că prinderea s-a realizat corect, pentru a preveni apariția oricărui incident.
Suporturile de transport sunt omologate și nu prezintă pericole pentru siguranța bicicletelor.

Pentru a nu apărea situații de nerespectare a graficelor de circulație, persoanele care doresc să beneficieze de serviciul gratuit sunt rugate să se prezinte cu circa 10 minute înainte de plecarea în cursă la peronul de îmbarcare, din Livada Poștei sau Poiana Brașov, pentru a avea timp să-și încarce și asigure bicicletele.

Comentarii

Ultimă oră