Sari la conținut

Dinamo, variantă inedită în cazul în care Ioan Andone va fi out

dinamo-varianta-inedita-in-cazul-in-care-ioan-andone-va-fi-out

Înfrângerea lui Dinamo în fața Craiovei, scor 2-1, i-a enervat pe fanii alb-roșii care i-au cerut demisia lui Ioan Andone.

Partida pierdută de Dinamo cu rivala din Bănie este a treia la rând, fapt ce a dus la o atmosferă tensionată la echipa din Ștefan Cel Mare.

Odată cu venirea lui Adrian Mutu în funcția de manager se vehiculează un alt nume pentru banca tehnică al roș-albilor. DigiSport scrie că favorit să preia echipa, în cazul unei demisii sau demiteri a lui Andone, este Cosmin Contra.

Acesta este fostul coleg al lui Mutu de la Națională, iar relația dintre cei doi este una strânsă.

"Chiar săptămâna aceasta o să vedeți câteva lucruri pe care vreau să le fac", a spus Mutu.

Doar că în cazul unei demiteri a lui Ioan Andone, lucrurile nu sunt deloc bune pentru Negoiță, antrenorul având precizate în contract clauze de reziliere.

Andone încă nu se gândește însă la plecare, ci la următorul meci.

”Trebuie să gândim profesionist, să analizăm bine jocul ăsta și să tragem învățăminte pentru ca meciul următor să fie unul câștigător pentru noi.

Cât despre zvonuri... nu discut astea, eu am contract doi ani de zile. V-am spus, dacă nu termin în primele două locuri, nu se prelungește. restul, n-am ce să zic, contractul este valabil, cu clauze de reziliere cu tot!

N-am nicio problemă. Mă simt sprijinit, mai ales de domnul Negoiță”, a spus Ioan Andone la Digi Sport.

Comentarii

Ultimă oră