Sari la conținut

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov are posturi vacante

directia-regionala-de-drumuri-si-poduri-brasov-are-posturi-vacante

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, organizează în data de 14 septembrie 2018, de la ora 10:00, la sediul Secţiei de Producţie, str. Spicului, nr. 2, Braşov, jud. Braşov, concurs pentru ocuparea a opt posturi vacante de: muncitor calificat Constructor şi muncitor calificat Mecanizare, în cadrul Secţiei Producţie / D.R.D.P. Braşov, dintre care:

- 2 posturi vacante de Muncitor calificat Constructor în cadrul Secţie Producţie/Formaţia Reciclare.
 - 5 posturi vacante de Muncitor calificat Constructor în cadrul Sectei Producţie/Formaţia Intervenţie Rapidă.
  - 1 post vacant de Muncitor calificat Mecanizare în cadrul Secţiei Producţie/Formaţia Intervenţie Rapidă.

Angajarea se va face cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, iar salariile oferite sunt atractive.

Mai multe detalii, pe http://www.drdpbv.ro/.


   Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov se confruntă cu o acută criză de personal. În ciuda salariilor chiar foarte bune (purtătorul de cuvânt al instituţiei, Robert Elekes, spune că un muncitor calificat poate ajunge la aproximativ 1.000 de euro lunar) nu se găsesc muncitori cu experienţă care să se decidă să semneze contractul cu instituţia.

„Ştim că pe piaţa muncii din România există o lipsă acută de personal, mai ales dacă e vorba de personal calificat, iar noi, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, nu putem fi în altă situaţie. În acest moment, la nivel de DRDP Braşov avem peste 30 de posturi libere, atât TESA, cât şi muncitori şi personal calificat de toate felurile. Chiar acum avem nevoie cu disperare de câţiva colegi noi la secţia noastră de producţie, cea care se ocupă de utilaje, de reparaţiile pe care le facem în regie proprie. În total avem 8 posturi de muncitori calificaţi în construcţii şi mecanizare”, a explicat Robert Elekes.

Acesta spune că posturile pot fi ocupate prin concurs, urmat de un interviu. Concursul va avea loc în 14 septembrie 2018. Totodată, purtătorul de cuvânt spune că muncitorii calificaţi ajung de obicei să câştige chiar mai bine decât inginerii, datorită sporurilor pe care le primesc, cei mai mulţi dintre calificaţi plecând acasă la final de lună cu peste 4.000 de lei.

Comentarii

Ultimă oră