Sari la conținut
disney-in-concert-astazi-la-brasov

Lumea Disney, la Sala Sporturilor, în 15 noiembrie 2016. „Magical Music from the Movies”, din seria „Disney în Concert” se află astăzi la Braşov.

După sute de reprezentaţii de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria „Disney în Concert”, a ajuns în premieră şi în România, într-un turneu naţional cu reprezentaţii în cinci oraşe.

La Braşov, show-ul are loc astăzi 15 noiembrie, la Sala Sporturilor, începând cu ora 19.00.

Paula Seling, Florin Ristei şi Dalma Kovacs vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creaţii animate Disney, melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Piraţii din Caraibe” sau „Cocoşatul de la Notre-Dame”.

Spectatorii vor trăi o experienţă Disney completă, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind însoţite în permanenţă de pasaje video de referinţă, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.

Camerata Regală, ansamblu alcătuit din 66 de instrumentişti de excepţie, va imprima evenimentului înaltă ţinută artistică, potrivită pentru orice tip de vârstă.

Biletele sunt disponibile la Sala Patria, Librăria „Şt.O.Iosif”, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, Vandbilete.ro, bilet.ro la preţuri speciale pentru copii.

Comentarii

Ultimă oră