Sari la conținut
dn-13-intra-in-reparatii-pana-pe-31-august

Tronsonul care trece Pădurea Bogăţii va fi reasfaltat. Sfatul drumarilor: ocoliți, vă rugăm!

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a anunţat că din 2 iulie 2019 vor începe reparaţiile la DN 13, în Pădurea Bogăţii. Lucrările vor dura aproximativ o lună și jumătate și vizează așternerea unui covor asfaltic pe un tronson de 14,2 km, de la intrarea din localitatea Măieruş (de la Fântâna Albă) spre Rupea.


   Purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes, a afirmat că, pe acest segment, conform normelor de siguranţă rutieră, nu se poate lucra noaptea, pentru că sunt foarte multe curbe. De altfel, el a precizat că şi pe DN 1, în zona Predeal, asfaltările de noapte s-au făcut numai după serpentine şi în interiorul localităţii Predeal.


   În aceste condiţii, pentru evitarea zonei în care se desfășoară lucrările, reprezentanţii direcţiei le recomandă şoferilor să folosească ruta alternativă DN1 - Brașov - Șercaia, apoi DN1S - Hoghiz și retur.


  „Până în data de 31 august 2019, traficul rutier va fi restricționat pe DN13, între km. 36+000m-50+224m, în vederea executării lucrării «realizare covor asfaltic»”, a transmis luni și Alina Ivan, reprezentantul Poliției Brașov.

Comentarii

Ultimă oră