Sari la conținut
doar-vesti-bune

Noi, Asociația Albert și zâmbete, împreună cu Fundația Comunitară Brașov, Brasov Business Park și Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions, ne-am propus pentru toamna lui 2017 să fim participanți activi la modelarea unui viitor luminos pentru copiii cu nevoi speciale.


În perioada 29-30 Septembrie, la Brasov Business Park, in cadrul “Galeriei Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale” veți avea ocazia să găsiți terapeuți specializați, să participați la workshopuri și conferințe, să cunoașteți părinți și copii care parcurg acest drum, împreună.


Poate deja știți că Asociația ”Albert și zâmbete” s-a născut și a crescut inspirată din realitatea și provocările unei experiențe speciale din ultimii trei ani.

Este vorba despre drumul pe care ni l-a deschis Albert, un drum al dezvoltării noastre ca părinții, pe care-l parcurgem împreună încercând să-i oferim mediul propice pentru a-și atinge maximul de potențial.


Ne-am dat curând seama că acest drum se parcurge alături de oameni, uneori oameni care împărtășesc aceeași #poveste, aceleași experiențe. Ne-am dorit să dezvoltăm #proiecte sociale, de impact, pentru copiii cu nevoi speciale, să răspundem nevoilor acestei comunități prin oportunități de informare, dezvoltare și integrare a tuturor resurselor de care dispunem.


Au urmat demersurile pentru organizarea evenimentului Galeria Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale, iar acum, după aproape o lună de zile de organizare, putem să împărtășim cu voi faptul că vom avea standuri la care va fi prezentată o paletă largă de #terapii, terapii oferite de oameni specializați, #conferințe cu #speakeri de renume, din țară și străinătate, care au demonstrat că sunt actori activi în a contura un #viitor mai luminos pentru copiii cu nevoi speciale, în a dărâma prejudecăți și a pune într-o altă perspectivă, una optimistă, acest drum #special pe care pășim alături de #copii.

Suntem mândri să vă anunțăm că locația în care se va ține evenimentul, Brasov Business Park, permite inclusiv accesul celor care se deplasează cu ajutorul cărucioarelor, că vom face tot posibilul ca împreună cu partenerii și „complicii” noștri, Fundația Comunitară Brașov și Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions să vă oferim un eveniment valoros, demn de o societate modernă!


Ne bucuram sa va putem alatura acestei scrisori si agenda exacta a evenimentului!


Ne puteti urmari si pe pagina de facebook “Asociatia Albert si Zambete”.

Comentarii

Ultimă oră