Sari la conținut

Acțiune de ecologizare: Două remorci pline cu deşeuri adunate de pe digurile Oltului

doua-remorci-pline-cu-deseuri-adunate-de-pe-digurile-oltului

Reprezentanţii Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Făgăraş, ajutaţi de voluntari din cadrul Primăriei Voila şi ai Apelor Române – Grupul de lucru Făgăraş, au participat vineri la o acţiune de ecologizare pe digurile râului Olt.


   În urma acţiunii, s-au strâns două remorci pline de peturi şi alte gunoaie.


  „Acum digurile Râului Olt sunt curate. Rezultatele acestei acţiuni au fost două remorci pline cu vârf de tot felul de mizerii, peturi aruncate de semenii noştri şi o parte aduse din amonte de către debitul crescut al Râului Olt. Suntem foarte mulţumiţi de modul cum s-a desfăşurat această acţiune, dar totodată suntem trişti pentru faptul că nu se respectă cele mai elementare reguli ale bunului simţ şi anume aruncarea gunoaielor în mediul înconjurător . Mulţumim tuturor instituţiilor şi voluntarilor, care au participat şi contribuit la această acţiune şi în mod special Primăriei Voila şi Apele Române - Grupul de lucru Făgăraş.


    Acţiunile de ecologizare vor continua şi pe alte zone”, a declarat Sorin Şuler, preşedintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Făgăraş.

Comentarii

Ultimă oră