Sari la conținut

Două sensuri giratorii noi: Carpaţilor - Zorilor şi Poiana de Jos

doua-sensuri-giratorii-noi-carpatilor-zorilor-si-poiana-de-jos

Primăria Braşov a început noi lucrări de amenajare a unor intersecţii, la unele dintre ele urmând a se amenaja sensuri giratorii.

La intersecţia străzii Carpaţilor cu strada Zorilor deja au început lucrările de lărgire a intersecţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, ulterior se va monta un giratoriu provizoriu din parapete de plastic, care va fi gata săptămâna viitoare, asta dacă în teren nu se vor descoperi reţele neaşteptate.

În ultima etapă, la intersecţia străzii Carpaţilor cu strada Zorilor se va amenaja şi giratoriul permanent. La această intersecţie, singurele lucrări la reţele vor fi la cele electrice, pentru că se vor monta corpuri de iluminat cu galben intermitent, necesare semnalizării rutiere.

   Tot în această perioadă se lucrează şi la amenajarea sensul giratoriu din Poiana Braşov, existând deja unul provizoriu din parapete de plastic. În zona parcării din Poiana Mică vor fi amenajate scuaruri, dar şi rigole, pentru scurgerea apelor pluviale. În plus se va amenaja şi un trotuar dinspre Poiana Braşov.

Acestea nu sunt ultimele giratorii care vor aparea anul acesta în Brașov.

Reprezentantul municipalităţii braşovene a mai anunţat că următoarele intersecţii care vor fi reconfigurate anul acesta sunt Brazilor – Prunului (din cartierul Noua) şi Plugarilor – Fagurului – Bârsei – Albinei.

Comentarii

Ultimă oră