Sari la conținut

Drumul cel mai scurt spre starea ta de bine îl găsești la Drogheria Prosanteo

drumul-cel-mai-scurt-spre-starea-ta-de-bine-il-gasesti-la-drogheria-prosanteo-

Drumul cel mai scurt spre starea ta de bine îl găseşti doar pe strada Griviţei, nr.70, în intersecția de la Onix, la Drogheria Prosanteo.

Aici există o gamă variată de produse dermato-cosmetice, produse cosmetice naturale, tehnică medicală și medicamente, ce se eliberează fără prescripție medicală.

Printre produsele de calitate pe care le puteţi achiziţiona din Drogheria Prosanteo se numără săpunurile franțuzești renumite în întreaga lume de la La maison du Savon de marsseille, gama profesională de igienă dentară Curaprox, spray-ul antisforăit de la Nozovent, o gamă completă de produse pentru îngrijirea tatuajelor, o varietate de produse de îngrijire și hrană a sugarului, dar și ochelari de vedere și de soare.

”Încercăm să ne apropiem de oamenii din Brașov, indiferent de vârstă, printr-o ofertă completă, generoasă și accesibilă buzunarului fiecărei persoane.

Suntem convinși că vom reuși să fim cei mai buni consultanți pentru îmbunătățirea stării dumneavoastră de bine”, spun reprezentanţii Drogheriei Prosanteo.

Comentarii

Ultimă oră