Sari la conținut

Drumul vechi spre Poiana Braşov, curăţat şi reamenajat de pădurari şi salvamontişti

drumul-vechi-spre-poiana-brasov-curatat-si-reamenajat-de-padurari-si-salvamontisti

 „Sunt destul de mulţi cei care încearcă să îşi dovedească tăria muşchilor rupând băncile”, susţine primarul George Scripcaru

Primăria Braşov a anunţat că zilele trecute au fost terminate lucrările de refacere a drumului vechi spre Poiana Braşov.

Intervenţiile au fost realizate de lucrătorii Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt şi ai Serviciului Salvamont Poiana Braşov. Aceştia au luat la pas tot traseul, au înlocuit, acolo unde era cazul, parapete, au reparat băncile, au montat saci de gunoi şi au rectificat, în anumite zone, traseul drumului.


   Săptămâna aceasta urmează să fie curăţată şi rigola.


    „Din păcate, suntem nevoiţi să intervenim destul de des în aceste zone de drumeţie, mai ales în cele uşor accesibile, pentru că nu toţi cei care merg la plimbare înţeleg ce înseamnă să îi respecţi pe ceilalţi turişti şi să respecţi munca celor care fac, în anumite zone, eforturi considerabile ca toată lumea să simtă bine în timp ce se plimbă în aer curat. Încă sunt destul de mulţi cei care încearcă să îşi dovedească tăria muşchilor rupând băncile sau balustradele de lemn.

Sper ca, măcar de data aceasta, amenajările noastre să dureze mai mult, iar cei care aleg să meargă pe jos în Poiana Braşov să o poată face în condiţii de siguranţă şi cu confortul necesar pentru un astfel de traseu”, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru.

Acesta a precizat că lucrările au fost realizate cu oameni şi resurse materiale proprii celor două instituţii.

Comentarii

Ultimă oră