Sari la conținut

Duatlonul „Ţara Bârsei”, duminică la Râşnov

duatlonul-tara-barsei-duminica-la-rasnov

Duminică, 2 iulie 2017, la Râşnov va avea loc cea de-a şaptea ediţie a Duatlonului „Ţara Bârsei”, startul concursului fiind programat la ora 9.00, la complexul de pe Valea Cărbunării.

Competiţia este formată din două probe, mountain bike şi alergare montană, fiind aşteptaţi concurenţi din toată ţara, împărţiţi pe categoriile „tura scurtă” şi „tura lungă”.

Duatlonul „Ţara Bârsei” este o competitie organizata pentru a 7-a oară de către Asociația Floare de Colț din Brașov în zona Râșnov - Poiana Brașov - Masivul Postăvaru.

Concursul cuprinde un traseu scurt, 17 km bicicleta + 9 km alergare, parcurs individual sau în stafeta și un traseu lung (individual și stafeta), pe care vor pedala 25 de kilometri și vor alerga 11 km. Startul se va da la Râșnov, de la complex sportiv de pe Valea Cărbunarii.

Separat va avea loc și o competiție de Mini Duatlon, rezervată micilor sportivi. Pentru aceștea vor exista categoriile: 9-12 ani și 13-16 ani. Se recomandă prezența la fața locului a părinților.

Concursul îşi doreşte să promoveze mişcarea în aer liber, precum şi obiectivele turistice din zonă. Între orele 7.00 şi 8.00 sunt programate înscrierea şi validarea participanţilor, iar la 9.00 va începe concursul, la ora 15.30 urmând a avea loc festivitatea de premiere şi ecologizarea zonei.

Comentarii

Ultimă oră