Sari la conținut
dubla-victorie-pentru-poloisti-la-arad

În Bazinul Delfinul din Arad, echipa de polo Corona Sportul Studențesc a susținut o dublă partidă contra celor de la AMEFA, contând pentru etapa a 11-a a Superligii Naționale.

Brașovenii s-au impus în ambele jocuri, cu scorul de 13-7, respectiv 15-2. Faptul că diferența a fost atât de clară în revanșă demonstrează excelenta pregătire fizică a poloiștilor pregătiți de antrenorul Aurelian Georgescu.

Principalii marcatori ai formației Corona Sportul Studențesc au fost Ivovic și Vlăsceanu, care au înscris fiecare de 6 ori, Lutescu, care a reușit 4 goluri, Albu și Jerkovic, care au marcat de 3 ori fiecare.

Trebuie menționat faptul că alți patru poloiști brașoveni, Vlad Georgescu, Andrei Crețu, Șerban Abrudan și Nicolae Oanță au lipsit motivat de la deplasarea la Arad, fiind selecționați pentru echipa națională a României.

În urma celor 22 de partide disputate, Corona Sportul Studențesc se află pe locul doi în clasamentul Superligii Naționale, cu 51 de puncte, având 2 meciuri și 3 puncte în plus față de echipa de pe locul 3, CSM Digi Oradea.

Comentarii

Ultimă oră