Sari la conținut

Duete celebre şi o poveste pentru copii – oferta Operei la sfârşit de săptămână

duete-celebre-si-o-poveste-pentru-copii-oferta-operei-la-sfarsit-de-saptamana

Opera Braşov încheie luna iunie cu un spectacol colaj de duete celebre, în două reprezentaţii cu program diferit, dar şi cu o reprezentaţie specială pentru copii.


    Astfel, pentru melomani, joi, 25 iunie 2020, de la ora 19.00, în curtea de pe strada Bisericii Române nr. 51, este pregătită prima parte a spectacolului „Duete celebre din opere şi operete”, în care soliştii vor prezenta cele mai frumoase momente cântate în duet în lucrările lirice din repertoriul universal şi românesc.


        Sâmbătă, 27 iunie 2020, de la aceeaşi oră, în acelaşi loc, va fi prezentată partea a doua a spectacolului „Duete celebre din opere şi operete”, cu alte momente musicale cunoscute și iubite. Preţul biletelor la aceste spectacole este de 15 lei.


     Duminică (28 iunie 2020) va fi, din nou, ziua copiilor, la Operă. Asta pentru că, de la orele 17.00 şi 19.00, ei vor putea viziona un spectacol autentic românesc: „Fata moşului cea cuminte” de Fl. Comişel, după cunoscuta poveste „Fata moşului şi fata babei” a îndrăgitului scriitor Ion Creangă. Preţul biletelor este de 10 lei şi vor fi puse în vânzare cu două ore înainte de începerea evenimentelor.

„La evenimentele ce se vor desfăşura în curtea instituţiei noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măştii este obligatorie! Scaunele vor fi aşezate la distanţa minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentaţi simptome de infecţie respiratorie, să rămâneţi acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră şi nici pe ceilalţi participanţi la eveniment”, a reamintit Cecilia Toma, PR Opera Braşov.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Comentarii

Ultimă oră