Sari la conținut

Ediţie jubiliară pentru „Festivalul EvadArt” de la Făgăraş

editie-jubiliara-pentru-festivalul-evadart-de-la-fagaras

„Evadarea în Artă” sau EvadArt, spectacol care a reuşit să adune, în ultimul deceniu, peste 3.000 de tineri şi copii talentaţi, peste 1.000 de spectatori, 50 de profesori coordonatori şi 74 de şcoli participante până în prezent a ajuns la cea de-a zecea sa ediţie.

Din acest an Festivalul Evadarea în Artă se va numi oficial Festivalul EvadArt.


   Organizat de către Fundatia Culturală Negru Vodă, evenimentul din acest an este unul special, a anunţat Codrina Anghel, unul dintre organizatori.


  „Anul trecut am avut 637 de copii înscrişi. Pentru că îmi doresc să păstrez independenţa acestui proiect, am încercat să îmi conving prietenii care cred în puterea educaţiei prin artă să susţină un festival de 10 zile, la cares-au înscris peste 700 de copii, 50 de profesori coordonatori şi 3 trupe de teatru invitate. Rezultatele sunt 3 ateliere de creaţie, 3 spectacole-concurs, expoziţie de arte vizuale, spectacol-lectură, spectacol de gală, peste 1.000 de spectatori, antologie de creaţie literară, catalog de arte vizuale, cărora li se adaugă şi cele 3 spectacole de teatru la care acum lucrăm“, a spus Codrina Anghel.


   Festivalul EvadArt este organizat în perioada 10-20 aprilie 2019, de către Fundația Culturală „Negru Vodă” Făgăraș.

Comentarii

Ultimă oră