Sari la conținut

Electrica începe lucrările în Centrul istoric al Braşovului

electrica-incepe-lucrarile-din-centrul-istoric-al-brasovului

Anunţate încă de la finalul lunii iunie, lucrările de pe strada Mureşenilor, respectiv racordarea reţelei electrice din Piaţa Sfatului la transformatorul de la Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu”, vor începe astăzi.

Trotuarul stâng al străzii va fi „decopertat” pentru a se îngropa un cablu ce va asigura puterea electrică necesară alimentării echipamentelor care vor fi folosite la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”.

„Intervenţiile sunt realizate de furnizorul SDEE Transilvania SUD şi vor fi terminate până la sfârşitul lunii august, când este programat festivalul”, a declarat viceprimarul Braşovlui Barabas Laszlo.

Tot în această perioadă, furnizorul de electricitate va realiza modernizarea reţelei de joasă tensiune, precum şi modernizarea, securizarea şi sistematizarea branşamentelor de pe mai multe străzi din centrul istoric.

Lucrările se vor realiza în zona străzii Republicii, pe Bulevardul Eroilor, precum şi pe străzile Mihail Sadoveanu, Apollonia Hirscher, Sf. Ioan, V. Wagner, Michael Weiss, Diaconul Coresi, Johann Gott, Politehnicii.

Comentarii

Ultimă oră