Sari la conținut

Elevii s-au întors la școală. Cei de clasa a XII-a se pregătesc de BAC

elevii-sau-intors-la-scoala-cei-de-clasa-a-xiia-se-pregatesc-de-bac

De astăzi, elevii se reîntorc la şcoală, după trei săptămâni de vacanţă de iarnă.

O altă vacanţă, cea intersemestrială, vor avea elevii din toate ciclurile de învăţământ în perioada 3-11 februarie, urmând ca între 31 martie - 10 aprilie să intre în vacanţa de primăvară. Vacanţa de vară este programată între 16 iunie - 9 septembrie 2018.

Pentru clasele terminale de la liceu, anul şcolar se va încheia pe 25 mai, iar elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor termina cursurile în 8 iunie. Când vor reveni din vacanţa intersemestrială, elevii claselor a XII-a vor susţine probele orale ale examenului de Bacalaureat, în perioada 12-22 februarie.

Astfel, luni, 12 februarie, este programată proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

În 14 și 15 februarie va fi proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

În zilele de 16, 19 şi 20 februarie este programată evaluarea competenţelor digitale, iar în perioada 21-22 februarie se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Înscrierile pentru susţinerea examenului de bacalaureat în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie - 2 februarie 2018.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat sunt programate la sfârșitul lunii iunie.

Comentarii

Ultimă oră