Sari la conținut

Espanol, umilită de Real! Ronaldo a semnat o nouă "triplă"

espanol-umilita-de-real-ronaldo-a-semnat-o-noua-tripla

Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori pentru Real Madrid în partida câștigată cu 6-0 în fața lui Espanyol Barcelona, echipa antrenorului român Constantin Gâlcă, disputată duminică seara pe stadionul Santiago Bernabeu, în cadrul etapei a 22-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Starul lusitan a punctat în minutele 12 (din penalty), 45 și 82, celelalte reușite ale gazdelor avându-i drept autori pe Karim Benzema (min. 7), James Rodriguez (min. 16) și Oscar Duarte (min. 86 autogol).

Aceasta a fost a 35-a triplă a lui Ronaldo în tricou lui Real Madrid, grație căreia atacantul portughez a urcat pe prima poziție în clasamentul golgheterilor din Primera Division, egalându-l pe uruguayanul Luis Suarez de la FC Barcelona, ambii având câte 19 reușite.

Succesul în fața lui Espanyol i-a permis lui Real Madrid să-și consolideze poziția a treia în clasament, apropiindu-se un singur punct de Atletico Madrid, ocupanta locului secund, învinsă sâmbătă în meciul cu liderul clasamentului, FC Barcelona (scor 1-2).

Comentarii

Ultimă oră