Muzeul Județean de Istorie Brașov ne invită sâmbătă, 15 iulie 2017, la ora 19, în Piața Sfatului, la vernisajul expoziției outdoor „Doi prieteni. Trei săptămâni în Anzi”.

 La 5 ani după expediţia din Himalaya care i-a prilejuit debutul în cartea de călătorie, Marius Chivu a recidivat, călătorind în Peru şi scriind ,,Trei săptămâni în Anzi”.

    O parte dintre fotografiile care îi ilustrează volumul, alături de câteva instantanee inedite, vor putea fi admirate în Piața Sfatului din Braşov, în perioada 15 iulie – 28 iulie 2017.

   În cadrul vernisajului de sâmbătă, 15 iulie 2017, autorul ne va face părtaşi la making-of-ul fotografiilor şi va semna autografe.

   La vernisaj, alături de autor, se va afla și un invitat special: Marius Rădoi, prietenul care l-a însoţit pe Marius Chivu în călătoria sud-americană.

    Evenimentul este organizat de Muzeul Județean de Istorie Brașov, în cadrul programului său cultural ,,Civilizația Muntelui”, în parteneriat cu Festivalul de Film și Istorii Râșnov și Librăria Humanitas.