Sari la conținut

Expoziție foto "Culori" la intrarea Casa de Cultură a Studenților Brașov

expozitie-foto-culori-la-intrarea-casa-de-cultura-a-studentilor-brasov

Expoziția conține lucrări deosebite făcute de fotograful Gelu Stănculescu alături de o echipă foarte talentată de modele. Este o încercare de unire a picturii cu fotografia și arta digitală prin lucrări pline de culoare și texturi.


Un specific al acestei expoziții este că lucrările pot și achiziționate - prin scanarea unui cod QR atașat fiecărei lucrări- de pe siteul artonthewall.ro.

Profitul obținut va fi donat Asociației Delia pentru programele sale pentru persoanele cu dizabilități.

Expoziția foto face parte dintr-un turneu național care cuprinde mai multe orașe din țară (Ploiești, Pitești, București, Sighetu Marmației, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș. Arad, Carei și Buzău).


Despre artonthewall.ro

Artonthewall.ro este un proiect care asigură și autofinanțarea Asociației Delia prin care sunt  create și vândute tablouri deosebite realizate de Gelu Stănculescu – ca fotograf- alături de o echipa de 22 de modele. Lucrările se pot comanda de pe magazinul artonthwall.ro în diferite mărimi, inclusiv mărimi la cerere. Tema generală a siteului este de a crea lucruri ieșite din comun, de a uni mai multe arte într-o lucrare unică ce să iasă în
evidență în orice spațiu.

Profitul obținut este reinvestit în programele organizației Delia pentru persoanele cu dizabilități.


Despre Asociația Delia


Înființată în anul 2016 în memoria unei persoane deosebite – Ghirca Delia , asociația desfășoară programe de informare pe problema epilepsiei și de depistare a cazurilor noi nediagnosticate și programe prin care îi învață pe beneficiarii ei noi abilități prin cursuri de fotografie și de craft.

Ultimă oră