Sari la conținut

Farmaciştii braşoveni recomandă: „Fiţi calmi şi raţionali!”

farmacistii-brasoveni-recomanda-fiti-calmi-si-rationali

Farmaciile nu se vor închide, dau asigurări farmaciştii braşoveni, care le transmit cetăţenilor să fie calmi şi raţionali, în această perioadă.


    „Farmaciştii din judeţul Braşov vă asigură că sunt alături de dumneavoastră în lupta cu această pandemie. Farmaciile nu se vor închide, farmaciştii vor fi în farmacie pentru dumneavoastră! Lipsa anumitor medicamente nu este din vina farmacistului. Vă rugăm să ne fiţi alături, fiţi responsabili, staţi acasă cei care puteţi şi serviciul vă permite!”, este mesajul transmis de preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România – Filiala Braşov, Mirela Zamfirescu.


   Tot în perioada asta, farmaciştii le recomandă braşovenilor câteva măsuri, care să îi protejeze şi pe ei, şi pe cei aflaţi în farmacie.


    Astfel, braşovenii sunt sfătuiţi să trimită la farmacie un singur membru al familiei şi să intre în incintă pe rând, maxim câte doi sau trei clienți odată. Distanţa între pacienţi, în farmacie, trebuie să fie aproximativ doi metri. De asemenea, respectaţi ce vă spune farmacistul cu privire la medicaţie şi nu stați la taclale în farmacie, ci limitaţi-vă la strictul necesar.


   Totodată, respectaţi ordinea sosirii (excepţie fac acele cazuri în care este vorba despre urgenţe, mame cu sugari, gravide şi pacienţi cu handicap).


    „Noi nu ne permitem să intrăm în carantină, pentru că ne pasă de dumneavoastră”, încheie farmaciştii.

Comentarii

Ultimă oră