Sari la conținut

FC Brașov nu s-a înscris în liga a doua; Proiectul AS Steagu Roșu avansează

fc-brasov-nu-sa-inscris-in-liga-a-doua-proiectul-as-steagu-rosu-avanseaza

La finalul zilei, expiră termenul limită de înscriere în noul sezon al Ligii 2, campionat care ar trebui să alinieze la start 20 de cluburi.

FC Braşov e singurul club care nu s-a înscris, fiindcă se va desfiinţa în această vară. Metalul Reşiţa a trimis cerere de înscriere pentru a suplini locul lăsat liber de FC Braşov, iar federalii vor decide dacă vor primi sau nu echipa lui Cătălin Rufă în Liga 2.

În altă ordine de idei, de marţi seara, echipa suporterilor stegari, AS Steagu Roșu Braşov, are conducere executivă.

Suporterii angrenaţi în acest proiect au propus trei nume pentru posturile de conducere. Vasile Dochiţa, actualul administrator special al FC Braşov, a fost ales cu o majoritate covârşitoare în funcţia de preşedinte.

După obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă valabil pentru campionatul judeţean şi stabilirea conducerii clubului, echipa trebuie, până pe 10 august, când este programată Adunarea Generală a AJF Braşov, să își completeze dosarul, iar oficialii clubului trebuie să găsească o bază de pregătire pentru echipă, un stadion, să stabilească staff-ul tehnic şi să alcătuiască lotul.

Comentarii

Ultimă oră