Sari la conținut

Femei de succes, pe scena Casei de Cultură din Făgăraș

femei-de-succes-pe-scena-casei-de-cultura-din-fagaras

Femei cunoscute la nivel local și național vor urca vineri, 30 martie, de la ora 18, pe scena Casei de Cultură din Făgăraș pentru a-și împărtăși viziunea și experiența.

Astfel, participanții vor putea afla cum reușesc unii oameni să îmbine cu succes familia și cariera.

Invitatele evenimentului sunt președintele MagiCAMP, jurnalista Melania Medeleanu, actrița Florentina Năstase, psihologul Gigi Ghinea, traducătorul Ioana Petridean, cofondator a Fundației Regen Kyle Knapp Groza și profesoara Silvia Roșculeț.

Acestea vor vorbi în cadrul conferinței motivaționale M.A.M.A. despre bucurie, energie, comunitate, vise, speranțe, dorințe și împlinire. Atmosfera va fi completată de o elevă a şcolii Gimnaziale Ovid Densușianu, cu un moment muzical interpretat la nai, și de un moment de balet, pus în scenă de cuplul Emilia și Dorin Mirea.

Potrivit Bună Ziua Făgăraș, evenimentul este un concept al Asociației Happy Moms și va fi organizat de Asociația AVE. Unul dintre scopurile lui este susținerea unui proiect din cadrul concursului Bikeathon 2018.

Astfel, fondurile din vânzările biletelor vor fi redirecționate către Cutiuța Călătoare, proiect inițiat pentru copiii cu neajunsuri din satele Țării Făgărașului.

Biletele la evenimentul de vineri seară pot fi achiziționate de la sediul AVE, aflat pe strada Doamna Stanca, nr. 18.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0784 134 334.

Comentarii

Ultimă oră