Sari la conținut

Festivalul „Brașovul Mănâncă Sănătos”, la Casa Junilor din Brașov

festivalul-brasovul-mananca-sanatos-la-casa-junilor-din-brasov-

Anul acesta brașovenii și turiștii sunt invitați să participe la cea de-a III a ediție a expoziției culinare, cu vânzare, „Brașovul mănâncă sănătos”.


   Evenimentul este unul aniversar pentru Centrul Leia, care împlinește doi ani de existență, timp în care a promovat constant un mod sănătos de alimentație și a încurajat permanent producătorii locali, precum și produsele autohtone.

Cea de-a treia ediție, organizată de Centru Leia & Junii Brașovului în 6 aprilie 2019,  este o ediție cu multe surprize.

Va prilejui trei ateliere de gătit în care vizitatorii vor învăța practic cum pot să mănânce sănătos și variat, vor fi expozanți, producători locali, care le vor încânta celor prezenți simțurile cu produsele lor minunate, va fi și câte o tombolă din oră în oră cu produse oferite de expozanți, precum și o degustare de produse.

Seara se va încheia cu un concert folk oferit de grupul CuVnt compus din Dafina Neagu, Alexandru Robescu și Andrei Ion și un pahar de șampanie.

Atât brașovenii, cât și turiștii sunt așteptați să vină la Casa Junilor din Brașov (Poarta Schei nr.1), între orele 10 și 18, pentru a lua parte la târg „altfel” decât sunt obișnuiți.

Intrarea este liberă (dar cei care vor să participe la atelierele de gătit trebuie să plătească 15 lei de familie).

Comentarii

Ultimă oră