Sari la conținut

Firmele brașovene, premiate pe 23 mai, la Gala „Premiile Excelenței în Afaceri”

firmele-brasovene-premiate-pe-23-mai-la-gala-premiile-excelentei-in-afaceri

Cea de-a XIV-a ediție a Galei „Premiile Excelenței în Afaceri” va avea loc în data de 23 mai 2019, ora 18.00, la Hotel Kronwell, fiind organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov. În cadrul acestui eveniment, societățile comerciale care au obținut performanțe economice deosebite în ultimii 25 de ani, în diferite domenii de activitate, vor fi premiate.

Gala va premia firme din 15 domenii de activitate distincte, exportatorii de succes și investițiile cu impact economic semnificativ pentru județul Brașov. În plus, implicarea companiilor în proiecte de responsabilitate socială precum și managementul modern axat pe utilizarea eficientă și eficace a resurselor, fie ele financiare, materiale sau umane, va fi premiată.

„Premiile Excelenței în Afaceri” își propune să aducă față în față cei mai importanți oameni de afaceri din Brașov cu partenerii guvernamentali și sociali, constituind astfel o importantă platformă de networking, prin intermediul căreia fiecare participant va avea ocazia de a stabili contracte și viitoare parteneriate, deoarece la acest eveniment vor participa peste 300 de oameni de afaceri, autorități publice și personalități remarcabile pentru mediul economic brașovean.

Comentarii

Ultimă oră