Sari la conținut

FUEGO - Spectacol aniversar: „Lăsați-mi muzica!”

fuego-spectacol-aniversar-lasatimi-muzica

Primăvara aduce în orașul nostru muzică ușoară românească, într-o feerie a emoțiilor și a dragostei, prezentată de inconfundabilul Paul Surugiu-Fuego. „Artistul inimilor” a pornit din nou la drum prin țară cu un spectacol grandios – „LĂSAȚI-MI MUZICA!” – celebrând, 10 ani de turnee naționale.

Interpretul și-a propus să „viziteze” 20 de orașe, prezentând publicului său un adevărat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri și piese de neuitat.

Timp de două ore, surprizele se vor ține lanț, iar muzica de ieri se va împleti cu cea de azi. Șlagărele lui Fuego vor răsuna într-o nouă variantă, iar piese noi vor face deliciul audienței. Alături de band-ul său, Paul va da naștere unei lumi muzicale în care fiecare se va regăsi. Ne vom aduce aminte de părinți, de acasă, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita și vom lăsa cântecul să vorbească de la sine.

Paul Surugiu ne-a lansat invitația de a participa la spectacol: „Lăsați-mi muzica!” este despre mine și arta mea, despre voi, publicul meu și toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cântat ori fredonat de când ne-am născut, este un omagiu adus artiștilor români și o feerie a primăverii în care ne vom delecta, pentru două ore, cu mesaje și emoții speciale. Cred că e cazul să arătăm tuturor că e nevoie de muzica ușoară românească, trăgând un semnal de alarmă cu privire la melodicitate și mesaje, de care încă mai are nevoie publicul, chiar dacă mulți se grăbesc să le facă uitate. Oricum ar fi, lăsați-mi muzica! Vă aștept cu drag!”


  În cadrul spectacolului, artistul va lansa ;i un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat împreună cu maestrul Jolt Kerestely.


  “LĂSAȚI-MI MUZICA!” este felul prin care Paul Surugiu arată publicului său că arta ne face fericiți, chiar și atunci când ne așteptăm mai puțin.

În Brașov, spectacolul va avea loc miercuri, 22 martie 2017, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta (la Sala Reduta).
   Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta (strada Apollonia Hirscher 8)
   Preț bilet: 70-80 RON

Comentarii

Ultimă oră