Sari la conținut

Fundaţia Comunitară caută proiecte pentru Braşov Heroes

fundatia-comunitara-cauta-proiecte-pentru-brasov-heroes

În 10 iunie va avea loc a cincea ediţie a cursei cu obstacole a comunităţii - Braşov Heroes - eveniment la care oamenii obişnuiţi îşi pot arăta calităţile de eroi: generozitate, implicare şi bucuria de a face parte dintr-o comunitate.

Organizatorii caută de acum proiecte ce merită să fie susţinute, cu un buget între 5.000 şi 8.000 de lei, iar organizaţiile locale şi grupurile de iniţiativă îşi pot povesti cauzele pe care vor să le facă cunoscute în rândul braşovenilor şi pentru care vor să strângă fonduri la eveniment completând un formular pe site-ul brasovheroes. fundatiacomunitarabrasov.ro. Înscrierile proiectelor se poate face până în 18 februarie, la ora 24.

Braşov Heroes reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat în cadrul unei curse cu obstacole. Alergătorii care vor să se înscrie, aleg o cauză pe care o susţin cu 50% din taxa de participare şi mobilizarea prietenilor care pot să doneze pentru acelaşi proiect.

În cele 4 ediţii Braşov Heroes, organizatorii au strâns fonduri şi au acordat finanţări în valoare de 233.000 de lei pentru 46 de proiecte locale.

Comentarii

Ultimă oră