Următoarea ediție a expoziției GastroPan, cea mai mare expoziție tip B2B dedicată specialiștilor și antreprenorilor din panificație, cofetărie și HoReCa, reunind furnizori din întreaga lume cu profesioniști autohtoni din domeniu, se va desfășura în perioada 3-5 aprilie 2022 la Brașov. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii și-au exprimat deja intenția de participare la cea de-a 13-a ediție GastroPan, cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră. Cele trei zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului.


A devenit deja o tradiție ca noutățile din sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa să fie lansate în cadrul expoziției GastroPan, eveniment ce marchează lansarea noilor tendințe și a inovațiilor în tehnologie, reunind sub același acoperiș cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, ingrediente și materii prime, accesorii, ambalaje, tehnologii și soluții IT.


GastroPan 2022 – evenimentul anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa


Cele mai spectaculoase demonstrații live, soluții și tehnologii de ultimă generație, tendințele internaționale, oferte și promoții unice ale furnizorilor pentru industria de panificație, cofetărie, HoReCa, gastronomie, paste făinoase, cafea, gelaterie, ciocolaterie și morărit vă așteaptă la cel mai grandios eveniment, expoziția GastroPan 2022!


Cea de-a 13-a ediție va fi la Brașov


GastroPan 2022 se va desfășura la Brașov, la centrul Lux Divina. Faptul că Brașovul este poziționat în centrul țării, locația este ușor accesibilă din punct de vedere logistic și dispune de o parcare generoasă, precum și existența numeroaselor posibilități de cazare, chiar în centrul de evenimente care va găzdui expoziția, sunt factorii principali care au contribuit la luarea deciziei de a organiza expoziția în acest oraș. Cel mai important motiv însă era cererea expozanților, furnizorilor de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate din România și din străinătate, de a muta expoziția în centrul țării.


Cum puteți rezerva un stand pentru GastroPan 2022?


Intenția de participare la ce de-a 13-a ediție GastroPan, poate fi transmisă organizatorilor folosind adresa de e-mail info@gastropan.ro și mai multe informații pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0733-313.043.


Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro


Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2022, contactați organizatorii la telefon 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro