Sari la conținut

General Levy, în premieră la Brașov, pe 15 februarie

general-levy-vine-in-premiera-la-brasov-pe-15-februarie

 General Levy, un veteran pe scena urban-progresivă britanică, care s-a dezvoltat sub influenţa muzicii reggae şi culturii africane, vine pe scena Kruhnen Musik Halle.


    Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 februarie 2020, la Kruhnen Musik Halle (Strada Nicolae Titulescu nr. 4) din Braşov. Accesul publicului se va face începând cu ora 21:00.


    General Levy a cucerit publicul la 19 ani. Mai târziu, a obţinut premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ şi „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nu a mai fost nimic la fel.


    A urmat o ascensiune bruscă pentru General Levy, hitul ajungând în top 10 mondial şi soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse” rupând barierele.


    Dincolo de talentul incontestabil şi de charismă, explicaţia ascensiunii lui poate fi căutată şi în propriul ,,mix’’ muzical (ska, rock steady, jungle, garage, calypso, soul, hip-hop, drum’n’bass şi reggae).

    La 20 de ani după succesul fulminant de care s-a bucurat, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. Alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas, el produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip-hop, jungle și reggae-roots.


   Biletele s-au pus în vânzare pe iabilet.ro sau se mai pot achiziţiona şi în format fizic de la clubul Rockstadt.


    Primele 100 de bilete au un preţ de 30 de lei. Ultimele bilete vor fi 50 de lei.

Comentarii

Ultimă oră