Sari la conținut

Ghidul de finanțare a proiectelor sociale a fost lansat în dezbatere publică

ghidul-de-finantare-a-proiectelor-sociale-a-fost-lansat-in-dezbatere-publica

Ghidul de finanțare a proiectelor sociale a fost lansat în dezbatere publică. Brașovenii pot face, până în 7 mai, propuneri de modificare sau completare a proiectului propus.

"Primăria municipiului Brașov a lansat în consultare publică Ghidul privind finanțarea nerambursabilă a proiectelor de servicii sociale, inițiate și derulate de către asociații și fundații. Este primul an în care se oferă finanțare pentru proiecte sociale în baza legii 350, iar proiectele vor viza servicii pentru victimele violenței în familie, pentru vârstnicii care sunt singuri și nu se pot îngriji, precum și recuperare pentru copiii cu dizabilități. Suma care a fost bugetată este de 500.000 de lei pentru acest an, iar finanțarea care se va acorda este de până la 50.000 de lei/proiect, o finanțare nerambursabilă în cuantum de 90 %. De asemenea este important de menționat faptul că sunt eligibile doar proiectele care vizează cetățenii municipiului Brașov." a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.


Propunerea Ghidului de finanțare nerambursabilă pentru proiectele sociale poate fi accesată pe portalul Primăriei Brașov, www.brasovcity.ro, secțiunea Consiliul Local, proiecte de hotărâre - dezbatere publică.

Comentarii

Ultimă oră