Sari la conținut

Hochei: Victorie a Coronei Wolves împotriva DEAC, în Erste Liga

hochei-victorie-a-coronei-wolves-impotriva-deac-in-erste-liga

 Echipa brașoveană de hochei masculin Corona Wolves a jucat duminică aseară, un hochei foarte bun și a reușit să învingă, acasă, pe DEAC, cu scorul de 4-3, rezultat care îi menține pe jucătorii brașoveni pe locul 3 în Erste Liga, cu 40 de puncte după 20 de meciuri.

După 10 minute și 13 secunde scorul era deja 3-0 în favoarea „lupilor” prin reușitele lui Cody Fowlie (asistat de către Wacey Rabbit și Nelson Armstrong), Peter Balazs (asistat de către Daniel Trancă și Levente Zsok) și același Cody Fowlie (servit ideal de către Wacey Rabbit).

Oaspeții au reușit să reducă din diferență în minutul 15’36” după o superioritate numerică și astfel repriza s-a terminat cu scorul de 3-1 în favoarea jucătorilor brașoveni.

În minutul 23’24” al meciului, oaspeții au mai fructificat o superioritate numerică însă în minutul 35’58” nou venitul în echipa Coronei, americanul Jared Brown, a reușit să marcheze primul gol în tricoul galben-albastru ducând scorul la 4-2. 46 de secunde mai târziu oaspeții au marcat golul de 4-3, acesta fiind și ultimul gol al meciului.

În ciuda unei reprize a treia foarte disputate, nici una dintre echipe nu a mai reușit să marcheze, scorul final fiind 4-3 în favoarea echipei brașovene.

Următoarele meciuri pentru „lupi” se vor disputa la Brașov, pe 19 și 20 noiembrie 2020 începând cu ora 18:30, Corona Wolves primind vizita echipei Sapientia U23 pentru două meciuri care vor conta pentru campionatul național al României.

Comentarii

Ultimă oră