Sari la conținut
horoscopul-femeilor-in-luna-decembrie-2015-

Pentru decembrie, astrologii au și vești bune de-mpărțit, așa că toate zodiile vor avea parte de o lună cu o mulțime de surprize. E adevărat, pentru unii suprizele sunt mai mari, pentru alții, mai mici. Dar sunt!

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Berbec

Luna decembrie îți aduce reușite pe multe planuri. Cel mai important pentru tine este că în sfârșit începi să ai o relație mai bună cu cei din jur.

Ai grijă, totuși, că după 5 decembrie lucrurile la serviciu încep să fie tensionate. Dar viața ta intră pe un făgaș normal după doar o săptămână. Ba mai mult, te tentează cursuri profesionale noi și să-ți lărgești cercul de prieteni.

Sărbătorile le petreci în sânul familiei, cu multă bucurie și belșug.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Taur

Tu încă ai probleme cu sănătatea, deci e indicat să fii mai atentă la ce mănânci, la cum te îmbraci și e indicat să dormi mai mult. Oboseala și stresul îți pot da bătăi de cap. Atenție la serviciu! Ai multe sarcini de dus la bun sfârșit, dar cu o organizare mai bună poți ieși învingătoare.

Spre jumătatea lunii încep să apară câștigurile, dar și cheltuielile neprevăzute. Poate apărea oportunitatea unor studii în afară sau îți faci planuri pentru călătorii de vacanță care vizează anul ce vine.

Pe cei mai mulți apropiați îi ții lângă tine, dar sfârșitul de an 2015 este și o perioadă cu despărțiri definitive. Îi alungi din viața ta pe cei pe care îi consideri prieteni doar din interes.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Gemeni

Sănătatea ta este mai bună în decembrie. Scapi de răceala nesuferită care te-a ținut la pat zile bune. La serviciu se anunță noi colaborări cu beneficii, mai ales dacă îți susții punctele de vedere și nu cedezi. Bine, când simți că e potrivit să fii de acord cu ceilalți, fii! Altfel, poți pierde din cauza încăpățânării. Citește continuarea pe clickpentrufemei.ro .

Comentarii

Ultimă oră