Sari la conținut
horoscopul-zilei-13-ianuarie-2016

BERBEC

Va ocupati de treburile casnice astazi. Partenerul de viata va reproseaza ca v-ati neglijat familia, asa ca astazi simtiti nevoia sa compensati pentru toate orele petrecute la serviciu.

TAUR

Nu aveti chef de munca, insa colegii se incapataneaza sa inceapa ziua cu multe proiecte si veti fi nevoiti sa acceptati tot ceea ce se intampla in jurul vostru.

GEMENI

Va apuca un dor nebun de cineva. Din pacate, persoana se afla la mare departare, dar asta nu va opreste sa va urcati in masina si sa ii faceti o vizita.

RAC

Va ganditi serios sa faceti o schimbare in viata voastra. In privinta carierei nu se poate face nimic acum, asa ca va indreptati atentia catre relatia cu partenerul.

LEU

Aveti parte de vesti bune astazi, mai ales din punct de vedere profesional, poate fi vorba despre o promovare. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti deschisi la oportunitati.

FECIOARA

Sunteti nerabdatori sa aflati deznodamantul unei povesti care a inceput acum cateva saptamani. Aveti planuri mari pentru aceasta zi pe care cu greu o veti uita.

BALANTA

Exista posibilitatea sa intalniti pe cineva care va poate schimba viata. Chiar daca nu pare, este inceputul unei relatii frumoase de prietenie.

SCORPION

Partenerul de viata v-a surprins intr-un mod placut in urma cu cateva zile si acum va ganditi sa ii faceti o surpriza, insa pentru asta veti apela la un amic apropiat.

SAGETATOR

Aveti planuri mari. Cativa prieteni au anuntat ca vin in vizita, asa ca pregatiti o seara speciala pentru ei.

CAPRICORN

Sunteti extrem de relaxati si v-ati propus ca aceasta relaxare sa dureze mai mult. Ati rezolvat tot ce aveati de facut pana acum, deci sunteti pe drumul cel bun.

VARSATOR

Veti primi o veste buna de la o ruda apropiata si pentru ea veti fi fericiti toata ziua. Nici macar volumul mare de munca nu va supara astazi.

PESTI

Sunteti entuziasmati in legatura cu un eveniment ce se apropie, dar in acelasi timp sunteti nelinistiti si vreti ca totul sa iasa ca la carte. Atentia este cheia!

Sursa realitatea.net.

Comentarii

Ultimă oră