Sari la conținut
horoscopul-zilei-23-decembrie-2015

Berbec
Familia te stimulează să pui în aplicare un nou plan. Ești fericit și faci mai mult decât credeai că ești capabil.
Taur
Onorezi cu succes o promisiune mai veche. Jumătatea îți mulțumește cu entuziasm. Iubirea plutește sub crengi de brad!
Gemeni
Îți recapeți energia pe care ai pierdut-o în ultima vreme.Afecțiunea și încrederea oferite până acum se întorc la tine înzecit.
Rac
Un vis la care nu mai aveai speranță se îndeplinește. Persoana iubită te susține. Hei rup! Roata vieții așa funcționează: când sus, când jos!
Leu
A greși e omenește ! Nu poți să le faci pe toate perfect, dar astăzi ești pe cai înaripați. Ești pe val!
Fecioară
Faci o prostioară amuzantă. Râzi singur de ce ai făcut ! Pățania ta este deliciul întregii familii. Ai parte de o porție de râs cum rar mai vezi!
Balanța
Imposibilul e posibil ! A venit vremea să spui asta.Vești bune pentru sănătatea și liniștea ta. Ai mers pe o linie secundară ,dar acum se conturează luminița de la capătul tunelului.
Scorpion
Ești în largul tău .Ai în jur doar oameni care te înțeleg, te ascultă,te admiră.Armonie și prietenie este dictonul zilei pentru tine.
Săgetător
Străinii îți sunt prieteni .Comunicarea nu are bariere .Excursia la care visezi demult devine realitate. Avionul te așteaptă.
Vărsător
Un finanțator vine cu idei pentru tine, scrie radioconstanta.ro. Afacerea ta capătă un alt orizont.Talentul te ajută să mai urci o treaptă din ce ți-ai popus.
Capricorn
Multe surse de bucurie te copleșesc. Concentrează-te asupra lor:partener de viață ,copii, animal de companie,natură.Toate sunt surse de bucurie
Pești
Sunteti atras de jocurile de noroc, și riscați să rămâneț cu punga goala. Noroc cu partenerul de cuplu care știe cum să vă distragă de la acest viciu.

Sursa realitatea.net.

Comentarii

Ultimă oră