Sari la conținut

În pieţele Braşovului au apărut mieii de Paşte. Preţ unic: 25 de lei kilogramul

in-pietele-brasovului-au-aparut-mieii-de-paste-pret-unic-25-de-lei-kilogramul

Îngrijorător în actualul context a părut numărul foarte mare de persoane care merg la piață

Pentru catolici, duminică se vor celebra Paștele, motiv pentru crescătorii de miei au decis să vină încă de joi cu marfă pe tarabele din pieţele Braşovului. Joia Mare dinaintea Paştelui catolic este prima zi în care crescătorii vin, de obicei, cu miei în pieţele din Brașov.

Pe aleea dintre Piața Dacia și Compania Apa, unde Primăria Brașov a amenajat special locurile de vânzare a mieilor, și-au făcut apariția producători care vindeau miei. Aceștia nu duceau lipsă de clienți, dimpotrivă, la fiecare tarabă erau, în medie, câte două persoane care își alegeau mielul potrivit.

Trebuie spus că anul acesta, mieii sunt destul de mari iar prețul, cel puțin la Piața Dacia, a fost săptămâna aceasta unic: 25 de lei kilogramul, unul asemănător cu cel de anul trecut.

Îngrijorător a părut numărul foarte mare de persoane care erau la piață. Cu greu te puteai deplasa printre tarabe iar, dacă săptămâna aceasta sunt atât de mulți braşoveni la cumpărături, se naște întrebarea ce va fi săptămâna viitoare, când ne vom pregăti de Paştele ortodox.

Comentarii

Ultimă oră