Sari la conținut

Încep înscrierile la gradiniță pentru copiii nou-veniți

incep-inscrierile-la-gradinita-pentru-copiii-nouveniti

Luni, 21 mai, încep înscrierile la grădiniţă pentru copiii nou-veniţi.

Orarul înscrierilor va fi stabilit de către conducerea unităţilor de învăţământ şi va fi afişat în fiecare grădiniţă, transmite Ministerul Educaţiei Naţionale, printr-un comunicat de presă.

În cazul în care într-o unitate de învăţământ, numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul locurilor libere, atunci vor fi aplicate, succesiv, criterii de departajare generale şi specifice.

Conducerea unităţilor de învăţământ preşcolar trebuie să afişeze, la vedere, informaţii despre numărul copiilor care pot fi înregistraţi, criteriile generale şi specifice şi numărul de copii înscrişi zilnic, în perioada stabilită, din totalul disponibil.

Actele necesare înscrierii în cadrul unității de învăţământ preşcolar sunt: cererea de înscriere, copie certificat de naştere copil, copie CI parinte/ tutore, iar pentru grădiniţele cu program prelungit este nevoie de adeverinţe cu veniturile părinţilor.

Reînscrierea copiilor care frecventează grădiniţa în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul de învăţământ 2018-2019 a început pe data de 7 mai.

Comentarii

Ultimă oră