Sari la conținut

Încep Nocturnele Castelului Bran – „În Zorii Dictatorilor”

incep-nocturnele-castelului-bran-in-zorii-dictatorilor

Timp de trei nopți, între 18 și 20 iulie 2018, de la ora 21.30, actori profesioniști și tineri amatori se întâlnesc în încăperile Castelului Bran pentru a crea o punte între realitate și mit.

Compania Procédé Zèbre din Franța se întoarce în România pentru al patrulea an consecutiv, pentru a prezenta publicului noul spectacolul „În Zorii Dictatorilor” din cadrul „Nocturnelor Castelului Bran IV”.

Această nouă formă de spectacol va permite celor mai curioși să asiste la o vizită tematică ce va îmbina bogatul patrimoniu istoric cu imaginarul și magia spațiului Castelului Bran.

În această perioadă, celebra reședință a contelui Dracula se va metamorfoza, pentru a-i transporta pe vizitatori în timp, evocând totodată epoca lui Vlad Țepes, legendele înfricoșătoare și universul lui Bram Stocker. Fiecare încăpere a incintei va crea o atmosferă diferită, iar percepția dintre realitatea istorică și ficțiune se va contopi în spectacol.

Protagoniștii acestei experiențe artistice inedite (care își propune să promoveze memoria vremurilor apuse, cooperarea culturală și participarea activă a tinerilor în domeniul cultural), au ocazia de a îmbina învățarea limbilor străine cu perfecționarea jocului teatral.

Cu scopul inițial de a promova patrimoniul și turismul cultural, precum și valorile Francofoniei, spectacolul „În Zorii Dictatorilor” aduce alături de actorii din Franța și actori profesioniști și tineri din România.

Spectacolele încep de la ora 21:30, la Castelul Bran, în fiecare seară, în perioada 18 - 20 iulie 2018. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Detalii la: office@bran-castle.com sau la telefon 0268 237 700.

Comentarii

Ultimă oră