Sari la conținut

Încep Zile Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu”

incep-zile-scolii-populare-de-arte-si-meserii-tiberiu-brediceanu

Elevii şi profesorii Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu" din Braşov vor oferi, începând de astazi, cinci zile de spectacole de teatru, muzică şi dans, la Centrul Cultural Reduta.


   Programul din cadrul „Zilelor Şcolii de Arte”, ediţia a 45-a promite a fi unul de excepţie.


  Fiecare zi va avea o anumită tematică:


  Luni, 14 mai 2018, de la ora 18.00, Clasele de dans clasic și dans modern vor oferi spectacolul „Varietăți Coregrafice”. Coregrafia spectacolului este asigurată de Prof. Ramona Luca și Prof. Alexandra Scrimint.


  Marţi, 15 mai 2018, de la ora 18.00, este programată „Seara muzicii vocal instrumentale - în nunațe clasice”.


  Miercuri, 16 mai 2018, la ora 18 va avea loc „Gala Absolvenților”.


   Joi, 17 mai 2018, de la ora 18 va fi „Seara Muzicii Ușoare”. Participă clasele de canto muzică ușoară.


    Vineri 18 mai, cu începere de la ora 18, est rândul „Serii muzicii populare”. Participă clasele de canto muzică populară.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Spectacolele din cadrul „Zilelor Şcolii de Arte”, ediţia a 45-a, se vor desfășura la Centrul Cultural Reduta, pe Str Apolonia Hirsher nr 8.


    Scoala de Arte din Brașov s-a numarat întotdeauna printre cele mai bune școli din țară, beneficiind de moștenirea tradițiilor Conservatorului ASTRA, Conservator care l-a avut ca președinte pe Tiberiu Brediceanu și care a reunit cei mai buni, renumiți și devotați profesori.


  Spiritul de muncă și disciplină ce a existat încă de la începuturile Conservatorului ASTRA s-a transmis și generațiilor următoare. Această muncă s-a concretizat de multe ori în premii si distincții obținute la concursuri și festivaluri naționale sau internaționale.


    Din miile de elevi care au trecut prin băncile Scolii Populare de Arte Tiberiu Brediceanu s-au ridicat sute de interpreți, muzicieni, actori, artiști plastici, care s-au răspândit în țară și în lume, ducând cu ei amintirea începuturilor din școala brașoveană.


  Pe parcursul existeței sale, sub numele de Școala Populară de Artă, instituția a funcționat neîntrerupt, școlarizând un numar impresionant de tineri, cărora le-a oferit nu doar cunoștințe, ci și dragostea pentru frumos, armonie și echilibru, ajutandu-i sa-și găsească împlinirea.


    Iar acum istituția brașoveană organizează un nou spectacol aniversar.

 Doritorii de artă și iubitorii de frumos sunt invitați să fie prezenți la Centrul Cultural Reduta, toată săptămâna aceasta (14 - 18 mai 2018), de la ora 18, ca să se bucure de manifestările prilejuite de „Zilele Şcolii de Arte”, ediţia a 45-a.

Cinste profesorilor, mult succes pe mai departe elevilor și absolvenților!

Comentarii

Ultimă oră