Sari la conținut

Începe a V-a ediție „Stand’Up Fest” la Centrul Cultural Reduta

incepe-a-va-editie-standup-fest-la-centrul-cultural-reduta

Urmează trei zile cu „glume” bune!


  Stand’Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, pentru al cincilea an consecutiv. Și de data aceasta premiul cel mare – 1000 de Euro – va fi înmânat celui mai glumeț dintre cei 20 de participanți înscriși în competiție.


     Stand’Up Fest este un festival-concurs, în cadrul căruia 20 de concurenți au fost selectați de un juriu, din cei peste 70 de înscriși în competiție.

Cei 20 de stand-uperi amatori se vor „duela” în două semifinale, vineri 22 septembrie 2017 și sâmbătă, 23 septembrie 2017. În urma votului publicului și a juriului (50% contează votul publicului, 50% votul juriului) din fiecare semifinală vor fi aleși câte trei concurenți pentru marea finală de duminică, 24 septembrie 2017.

   Pe lângă secțiunea de concurs, la Stand’Up Fest sunt invitați în fiecare seară și cei mai cunoscuți stand-uperi din România: Teo, Vio, Costel, Andrei Ciobanu, Raul Gheba, Toma și Alex Mocanu.

Primii 10 concurenți vor urca pe scenă vineri, 22 septembrie 2017, iar după proba de concurs Raul Gheba și Andrei Ciobanu vor susține show-uri de Stand Up Comedy. Ceilalți 10 participanți la concurs vor da „examenul” pentru marele premiu pe 23 septembrie 2017, iar apoi publicul va vedea un show amuzant cu Toma și Teo. Finala va avea alte trei show-uri de stand up comedy cu alți comedianți de succes din țară: Alex Mocanu, Vio și Costel.

Juriul este format din Narcisa Sârboiu (Manager/Producător), Florin Itu (Producător) și Claudiu Teohari (Comediant).


    Marele câştigător al ediției precedente este Cristian Popescu, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său inteligent, glumele originale și chipul său extrem de serios. El n-a zâmbit deloc pe scenă, dar sala a râs și a aplaudat cu extaz. Anul acesta, el va fi prezentatorul festivalului, iar la fiecare apariţie pe scenă va strecura și câteva glume în stilul său.


   Stand’Up Fest este un festival CONCURS de stand-up comedy, care are loc anual în luna septembrie în Brașov și este organizat de Asociația Culturală Fanzin. În 2017, Stand’Up Fest, a ajuns la ediția a V-a.


            PROGRAM STAND’ UP FEST 2017:

Vineri, 22 septembrie 2017, ora 19:00

Semifinala 1 (10 concurenți)

+ SHOW

Raul Gheba

Andrei Ciobanu

Preț bilete: 35 lei

Sâmbătă, 23 septembrie 2017, ora 19:00

Semifinala 2 (10 concurenți)

+ SHOW

Toma

Teo

Preț bilete: 35 lei

Duminică, 24 septembrie 2017, ora 19:00

Finala (6 concurenți)

+ SHOW

Alex Mocanu

Vio

Costel

Preț bilete: 45 lei – SOLD OUT

Prezintă: Cristian Popesco (câștigătorul de anul trecut)


   Mai multe detalii despre festival se pot afla pe site-ul evenimentului, http://standupfest.ro/ .

Comentarii

Ultimă oră