Sari la conținut
incepe-evaluarea-gradinilor-brasovului

Lansată la jumătatea lunii martie 2019, campania „Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu” a ajuns în faza de evaluare a propunerilor transmise de braşoveni.

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a declarat că această campanie a reprezentat un succes, afirmând că „ne-au fost transmise fotografii nu doar de către cei care s-au ocupat de amenajarea acestor spaţii verzi, ci şi de vecinii lor, de copiii unora dintre ei şi chiar de simpli trecători. În anumite situaţii trebuie să îl identificăm pe cei care s-au ocupat de acele grădini, pentru că am primit doar fotografiile şi o adresă de la cei care au trecut pe lângă ele”.


   Propunerile trimise de braşoveni sunt evaluate de o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei, de la Serviciul de Salubrizare şi Serviciul Amenajare Zone de Agrement şi ai celor doi operatori de salubritate ai orașului.


   În urma concursului vor fi acordate 20 de pachete de unelte de grădinărit, fiecare dintre ele în valoare de 828 lei. Pachetele conţin o foarfecă pentru grădină cu nicovală şi lamă de oţel, săpăligă de oţel, săpăligă dublă din oţel cu coadă, greblă de grădină din aluminiu, lopată, cazma, greblă pentru sol, cu coadă din aluminiu, stropitoare, roabă şi mănuşi de grădină.


   Premiile sunt simbolice, dar reprezintă și o modalitate de a le da un imbold câștigătorilor de a continua ce au început!


    Primarul Braşovului a anunţat că proiectul se va desfășura şi în anii viitori.

Comentarii

Ultimă oră