Sari la conținut
incepe-inscrierea-pentru-loteria-vizelor

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe astăzi la ora 19:00, ora României şi va rămâne disponibilă până luni, 7 noiembrie 2016, la aceeaşi oră.

Pentru a participa la Loteria Vizelor din acest an, este necesară accesarea paginii de internet a Departamentului de Stat, www.dvlottery.state.gov în cursul perioadei de înregistrare.

Acolo se pot găsi formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete pentru a trimite cererea de înregistrare.


   Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV.

Formularul online este simplu şi nu se percepe nicio taxă de înregistrare.


  Indiferent că o persoană trimite o cerere de participare direct, sau printr-un avocat, prieten, sau rudă, se poate trimite o singură cerere de participare în numele fiecărei persoane.

Este foarte important ca participanţii la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2018, ultima zi a programului.

Numărul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi de a obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu, dacă cererea fost selecţionată.


  Începând cu data de 2 mai 2017, participanţii vor putea folosi numărul de confirmare pentru a verifica online dacă cererea lor a fost selecţionată.

Nu toţi cei selecţionaţi se vor califica pentru o viză.

Comentarii

Ultimă oră