Sari la conținut

InfoMaterna - prima platformă online dedicată sănătăţii femeii

InfoMaterna.ro este un nou proiect în mediul online şi totodată primul portal românesc dedicat femeilor, cu un conţinut 100% furnizat de medici. Prin felul în care sunt structurate informaţiile, această platformă însoţeşte femeia din momentul în care îşi doreşte să rămână însărcinată, este însărcinată şi urmează să nască, dar şi în perioada de recuperare şi îngrijire a bebeluşului, toate informaţiile fiind oferite direct de către specialişti.

Site–ul este structurat în trei categorii: Sănătatea femeii, Maternitate şi Frumuseţe, conţinutul fiind realizat integral de o echipă de medici. Femeile care îşi doresc sa aibă un bebeluş pot accesa informaţii referitoare la monitorizarea ovulaţiei, testele recomandate în sarcină sau tipurile de de naştere (naturală, cezariană sau naştere în apă), iar cele care au născut deja vor primi sfaturi legate de felul în care pot alăpta cu succes pe termen lung, rețete sănătoase pentru kilogramele în plus sau tehnici de comunicare pentru o relaționare cât mai bună cu copilul lor.

Pentru cele care nu vor regăsi răspunsul la întrebările lor printre articolele generale, există secţiunea “Întreabă Specialistul” unde o echipă multidisciplinară formată din ginecologi, endocrinologi, pediatri, nutriţionişti, psihologi şi dermatologi oferă răspunsuri la toate întrebarile referitoare la sănătatea reproductivă a femeii, naştere şi îngrijirea bebeluşului. Cele care vor dori să-şi împărtăşească experienţa lor cu alte femei, pot accesa Forumul InfoMaterna, unde toate femeile din această comunitate pot interacţiona şi pot face schimb de opinii cu celelalte mămici sau viitoare mămici.

În plus, InfoMaterna are o rubrică “Concurs” unde săptămânal vor fi oferite premii valorase pentru mamici şi bebeluşi. În secţiunea “Echipa InfoMaterna” cititoarele vor regăsi prezentarea echipei de specialişti care scriu pentru acest proiect şi le vor sta la dispoziţie cu răspunsuri la întrebări. InfoMaterna.ro este o platformă interactivă care, pe termen lung, îşi propune să devină cea mai la îndemână şi de încredere sursă de informare pentru femeile care îşi doresc sa aibă copii sau au născut deja.

Comentarii

Ultimă oră