Sari la conținut
inscrieri-pentru-ecomarathon

Sâmbătă, 10 mai, Centrul de Ecologie Montană orga­ni­zea­ză, în localitățile Moieciu de Sus și Fundata, evenimentul de Alergare Montană „EcoMarathon”. Evenimentul este la a V-a ediție și va avea ca participanți circa 1300 de alergători din 21 de țări și 500 de copii. Evenimentul cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de mișcare în aer liber și iubitorilor de munte:
- EcoMarathon: concurs desfășurat pe distanța de 42 km, cu o diferență de nivel de circa +2300 m, startul și sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus. Participanții care vor termina cursa de maraton vor primi un punct de calificare pentru Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB). UTMB este un concurs de alergare montană foarte renumit care înconjoară vârful Mont Blanc traversând 3 țări: Franța, Italia și Elveția.
- EcoCross: o cursă de 14 km cu o diferență de nivel de circa +600 m
- EcoKids: concurs destinat copiilor.
Până în acest moment sunt înscriși concurenți din toată țara, dar și din alte 21 de țări, printre care: Belgia, Olanda, Germania, Franța, Grecia, Israel, Ungaria, Japonia, Moldova, Spania, Suedia, Marea Britanie, SUA, Irlanda, Canada, Noua Zeelandă, Polonia, etc.
Înscrierile se fac și în data de vineri, 9 mai, la Școala Generală Moieciu de Sus, în intervalul orar 11:00 – 22:00. Orice alte detalii suplimentare le puteți obține de la info@ecomarathon.ro sau www.ecomarathon.ro .

Comentarii

Ultimă oră