Sari la conținut
inscrieri-pentru-vacanta-artelor

În perioada iulie-august, angajaţi de la Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov îi aşteaptă din nou pe copii, la a 12-a ediţie a programului de educaţie muzeală „Vacanţa artelor la muzeu”.

Anul acesta, programul se desfăşoară la muzeu şi în spaţiul public cu două grupe de copii: de la 4 la 7 ani şi de la 6 la 14 ani.

Pentru grupa mică, programul va cuprinde diverse ateliere de creaţie. Primul atelier se va desfăşura în 12 iulie şi va avea ca temă „Povestea literelor”. Atelierele se vor desfăşura în fiecare zi de miercuri a lunii iulie şi o parte din luna august și sunt 10 locuri disponibile.

Pentru grupa mai mare, atelierele vor debuta pe 6 iulie. Programul activităţilor este structurat pe mai multe săptămâni. Astfel, în 6 iulie, copiii vor intra în „Lumea caricaturilor”, cu artistul Cătălin Zaharia, iar în 13 iulie vor face o călătorie în spaţiu cu ajutorul expoziţiei „Celest”. În 20 iulie este programat atelierul „Pizza cu gramatică”, cu profesor Cristina Lorincz, iar în 27 iulie, copiii vor învăţa despre Istoria aviaţiei, jocuri şi descoperirea zborului cu ajutorul expoziţiei „Aripi”. În august, mai exact în 3 şi 10 august, participanţii vor învăţa despre măsurile de prim ajutor, de la dr. Ioan Toma, şi vor modela diverse obiecte în lut. Atelierele se vor desfăşura în fiecare zi de joi a lunii iulie şi o parte din luna august și sunt 20 de locuri disponibile.

În plus, pe data de 5 august 2017 se va organiza o excursie tematică la monumentele naturii de la Racoş - Vulcanul stins, Coloanele de Bazalt, Lacul de Smarald.

Participarea la fiecare atelier costă 5 lei pentru fiecare copil.

Comentarii

Ultimă oră