Sari la conținut

Intrări gratuite la Zoo Braşov, cu ajutorul RATBV

intrari-gratuite-la-zoo-brasov-cu-ajutorul-ratbv

50 de braşoveni care îşi vor încărca mâine cardurile de călătorie pe liniile RATBV vor primi intrări gratuite la Zoo Braşov.

50 de persoane se vor putea bucura în fiecare lună gratuit de imaginile şi atmosfera Grădinii Zoologice Braşov. Acest lucru este posibil după ce RATBV SA şi Grădina Zoologică Braşov au încheiat pentru 2018 un parteneriat prin care se sprijină reciproc în demersurile efectuate în vederea derulării unor activităţi cu caracter informativ.


  Cele 50 de vouchere de intrare gratuită la Grădina Zoologică Braşov vor fi acordate de angajaţii RATBV SA celor care îşi vor încărca suma de minim 10 lei pe un card de călătorie, în cursul zilei de miercuri, 7 februarie 2018, între orele 10.00 şi 14.00, la automatele de vânzare din staţiile Biserica Tractorul şi Autogara 3 (în limita numărului de vouchere menţionat).

„Persoanele care îşi vor achiziţiona un card de călătorie nou sau îşi vor încărca unul mai vechi (în ambele cazuri suma minimă fiind de 10 lei), vor primi câte două vouchere de intrare gratuită la Zoo Braşov, vouchere ce pot fi folosite pe parcursul întregului an de copii, elevi, studenţi sau pensionari.


    Dacă luna aceasta voucherele vor fi acordate călătorilor care îşi vor achiziţiona miercuri carduri de călătorie de la automatele de la Autogara 3 şi Biserica Tractorul, reprezentanţii RATBV au anunţat că în viitor vor fi pregătite alte evenimente, care vor fi anunţate cu puţin înainte de a se desfăşura.

„Avem în vedere, printre altele, să mergem în şcoli, dar pregătim şi alte evenimente surpriză”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ştefan.

Comentarii

Ultimă oră