Pompierii au fost solicitaţi să intervină luni după-amiază în zona Gării şi pe bulevardul Saturn, din cauza ploilor abundente care au inundat carosabilul şi au îngreunat circulaţia din Braşov.

  „Am primit solicitări pentru a interveni în zona Gării și pe bulevardul Saturn, pe fondul carosabilului inundat din cauza faptului că nu face față canalizarea. S-au deplasat câte un echipaj în fiecare dintre cele două zone”, a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

  „Circulația nu a fost blocată, dar s-a circulat cu dificultate. Au ieșit foarte mulți oameni de la serviciu și a contat și acest lucru”, a explicat și Ionuț Marin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

   Deplasarea a devenit o adevărată provocare pentru șoferi, dar și pentru pietoni!

   Deşi în zona Gării au fost făcute unele investiţii în sistemul de captare a apelor pluviale, amenajându-se guri de scurgere în plus şi o nouă conductă de preluare, tocmai pentru a se evita inundaţiile de pe carosabil, acestea nu fac faţă. Aceeaşi problemă este şi pe bulevardul Saturn, potrivit pompierilor.