Sari la conținut

Învățămânul profesional dual în industria ospitalității își redeschide porțile

invatamanul-profesional-dual-in-industria-ospitalitatii-isi-redeschide-portile

Colegiul Tehnic Maria Baiulescu oferă din anul școlar 2018-2019, învățământ profesional în sistem dual în parteneriat cu 15 firme de renume care activează în județul Brașov pe domeniul turismului, mai exact restaurante și hoteluri.

Vor fi 38 locuri pentru bucatari, 32 pentru ospatari si 18 pentru lucratori hotelieri.

Viitorii elevi vor avea avantajele de a urma pregătirea practică în cadrul unor restaurante si hoteluri de renume din județul Brașov, lucru care garantează învățarea de la adevărați profesioniști.

De asemenea, ei vor avea posibilitatea angajării pe perioada weekendurilor și a vacanțelor în cadrul unităților de practică de pe timpul școlii profesionale duale și prioritate la angajare după finalizarea școlii profesionale.

În plus, vor învăța o meserie în condiții reale, având contact direct cu clienții și echipa de angajați, și se vor acomoda din timpul școlii profesionale cu statutul de angajat, lucru ce îl va ajuta să se adapteze mult mai ușor la orice loc de muncă.

Prima etapă de înscrieri se face în perioada 15-19 iunie, iar elevii vor primi o bursă lunară de 400 lei, în condițiile reglementate prin contractele cadru și cele individuale.

Procedura de admitere

1. Înscriere în perioada: 15 - 19 iunie 2018 și 31 august - 3 septembrie 2018.

2. Susținerea probelor de admitere (interviu/proba practică): 25 - 29 Iunie 2018 și 4 - 6 septembrie 2018.

3. Publicarea rezultatelor la avizierul Colegiul Tehnic Maria Baiulescu Brașov - 3 iulie 2018 și 6 septembrie.

Comentarii

Ultimă oră